Choose your language

Change language AlbanianAlbanian
Change language CzechCzech
Change language DanishDanish
Change language EnglishEnglish
Change language EstonianEstonian
Change language FinnishFinnish
Change language FrenchFrench
Change language GermanGerman
Change language HungarianHungarian
Change language IcelandicIcelandic
Change language ItalianItalian
Change language KazakhKazakh
Change language LatvianLatvian
Change language LithuanianLithuanian
Change language MacedonianMacedonian
Change language MontenegrinMontenegrin
Change language NederlandseNederlandse
Change language NorwegianNorwegian
Change language PolskiPolski
Change language PortuguesePortuguese
Change language RomanianRomanian
Change language RussianRussian
Change language SerbianSerbian
Change language SlovakSlovak
Change language SlovenianSlovenian
Change language SpanishSpanish
Change language SwedishSwedish
Change language TurkishTurkish
Change language UkrainianUkrainian
Radwag Company logo
Change languageAlbanian
Radwag product certificationRadwag product certification
Balances and scales for professionals

Peshore për profesionistët

Misioni ynë është - të krijojmë produkte profesionale, bazuar në idetë tona teknike të përparuara.

Portofoli RADWAG përfshin mikro-peshore, peshore analitike, peshore precize, peshore industriale, peshore automatike, krahasues të masës, module të peshës dhe pajisje të tjera të specializuara për zbatimin ose mbështetjen e proceseve të peshimit.

Shkallët elektronike dhe sistemet e peshimit RADWAG karakterizohen nga besueshmëria e lartë dhe saktësia e matjes së peshës edhe në kushte të vështira laboratorike dhe në kushte të vështira industriale.
Mësoni më shumë
Next page button

Cilësia, saktësia dhe besueshmëria më e lartë

Të gjitha pajisjet janë krijuar në bazë të modelit të tyre dhe zgjidhjeve teknike. Kompania RADWAG prodhon rreth dhjetë pajisje të reja në vit dhe po përmirëson vazhdimisht produktet ekzistuese.

Prioriteti i kompanisë RADWAG është cilësia më e lartë e pajisjeve të prodhuara. 100% e përbërësve të porositur dhe produkteve të gatshme i nënshtrohen kontrollit të brendshëm të cilësisë dhe pajtueshmërisë me kërkesat tona dhe standardet aktuale. Të gjitha produktet kanë çertifikata të konformitetit.

Peshoret e kompanisë RADWAG mund të blihen pothuajse kudo në botë. Një rrjet i gjerë shitjesh ka pesëmbëdhjetë zyra shitjesh në të gjithë botën. Përveç kësaj, rreth 150 shpërndarës shesin në të gjithë botën. Kompania është një pjesëmarrëse aktive në ekspozitat më të rëndësishme në botë të industrisë.
Ne do të jemi në kontakt
Send form button

Mbështetja e klientit

Me brengë për cilësinë e lartë të shërbimeve të ofruara dhe me mendimin e komoditetit tuaj gjatë bashkëpunimit me ne, ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh para dhe pas shitjes. Në dispozicionin tuaj janë specialistë të kualifikuar në zyrat tona dhe partnere në të gjithë botën.

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse, duke përfshirë pajisjen me produktet e nevojshme, instalimin dhe fillimin profesional, trajnimin, këshillimin teknik, përgatitjen e procedurave, kalibrimin dhe mbikëqyrjen metrologjike, si dhe një procedurë të mirëmbajtur të optimizuar.
Mësoni më shumë
Next page button
Këshilla teknike
Mirëmbajtja e pajisjes
Stërvitje
Kualifikimi IQ, OQ, PQ
Instaloni dhe lëshoni pajisje
Shërbime shtesë

Rreth nesh

Kompania RADWAG Electronic Scales është një lider në tregun e peshoreve elektronike në Poloni dhe është një nga prodhuesit kryesorë globalë. Kompania ekziston që nga viti 1984 dhe vazhdimisht po zhvillon idetë e veta të patentuara. Ajo ofron një gamë të gjerë të shkallëve moderne laboratorike, industriale, mjekësore, automatike dhe kontrolli.

Certifikatat dhe çmimet e shumta të dhëna për produktet e kompanisë RADWAG konfirmojnë cilësinë e lartë dhe pajtueshmërinë e tyre me standardet e vendeve individuale.
Ne do të jemi në kontakt
Send form button
0
vjet veprimtari
0
zyra të veta tregtare në botë
0
shtete
0
të punësuar

Avantazhet konkurruese

Pajisjet RADWAG kanë një numër karakteristikash dhe funksionaliteti unik. Falë kësaj, peshoret tona janë mjete unike dhe të domosdoshme në procesin e matjes së peshës. Pavarësisht nga industria në të cilën ato përdoren. • Në përputhje 21 me Pjesën 11 të CFR-së
 • Smart Min Weight
 • Të dhëna të pakufizuara të mbrojtura në memorjen ALIBI
 • Korrigjim automatik i shitjes
 • Mbështetje në largësi e shkallës
 • Funksioni i recetës
 • Monitorimi i mjedisit i integruar në bilanc
 • Automatizimi i shtrirjes në peshë të plotë
 • 18 mënyra operimi, 22 njësi matëse (përfshirë 2 njësi përdoruese)
 • Seritë e Matjes dhe Grafikët e Gausit
 • Dhoma automatike e kalibrimit të pipeteve
 • Kontrolli i hyrjes
 • Menaxhimi i të dhënave
 • Transferimi i drejtpërdrejtë i të dhënave - gabim i mbishkrimit të të dhënave
 • Zdjedhja e gjerë e ndërfaqeve të komunikimit
 • Integriteti i të Dhënave - Gjurmët e Auditimit
 • Baza e të dhënave dhe raportet - 16 GB memorie / hapësirë
 • Mbi 550 ndryshore
 • Shtypje standarde dhe me porosi
  (100 mostra për konfigurim të thjeshtë me 1000 karaktere)
 • Rikthim - një opsion i ofruar vetëm nga kompania "RADWAG"
 • Shkurtesat dhe çelësat e funksionit
 • GLP dhe Autotestet e Filtrit
 • Komunikimet Mobile - Radwag Connect për Android dhe iOS
 • Ulja e rrezikut të transmetimit të ndotjes (falë sensorëve Wi-Fi dhe IR)
Bilanci laboratorik
Analizuesit e lagështirës
Peshore me precizion të lartë
Shkallë industriale
Numëruesit dhe terminalet
Peshore për zonat EX
Peshore dinamike
Krahasuesit masivë
Ultra-Mikroshkallët
Ngarkesa maksimale [Max] : 2.1g - 6.1g
Saktësia e leximit [d] : 0.1µg
Mikroshkallët
Ngarkesa maksimale [Max] : 0.8g - 52g
Saktësia e leximit [d] : 1µg - 10µg
Shkallët analitike
Ngarkesa maksimale [Max] : 52g - 520g
Saktësia e leximit [d] : 0.01mg - 0.1mg
Peshore precize
Ngarkesa maksimale [Max] : 200g - 120kg
Saktësia e leximit [d] : 0.001g - 2g
Analizuesit e lagështirës MA 3Y
Ngarkesa maksimale [Max] : 60g - 200g
Saktësia e leximit [d] : 0.1mg - 1mg
Analizuesit e lagështirës MA X2.A
Ngarkesa maksimale [Max] : 50g - 210g
Saktësia e leximit [d] : 0.1mg - 1mg
Analizuesit e lagështirës MA R2
Ngarkesa maksimale [Max] : 50g - 210g
Saktësia e leximit [d] : 0.1mg - 1mg
Analizuesit e lagështirës me mikrovalë PMV
Ngarkesa maksimale [Max] : 50g
Saktësia e leximit [d] : 0.1mg
Peshore me precizion të lartë HY10.HRP
Ngarkesa maksimale [Max] : 5kg - 2000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 50g
Peshore me precizion të lartë HY10.HRP.H
Ngarkesa maksimale [Max] : 5kg - 2000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 50g
Peshore me precizion të lartë PUE 7.1.HRP
Ngarkesa maksimale [Max] : 5kg - 2000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 50g
Shkalla e urës me 1 sensorë
Ngarkesa maksimale [Max] : 1.5kg - 300kg
Saktësia e leximit [d] : 0.5g - 100g
Peshore shumëfunksionale
Ngarkesa maksimale [Max] : 0.6kg - 300kg
Saktësia e leximit [d] : 0.2g - 100g
Shkalla e platformës me 4 sensorë
Ngarkesa maksimale [Max] : 150kg - 6000kg
Saktësia e leximit [d] : 50g - 2kg
Terminal PUE 7
Terminal PUE 5
Terminal HX7
Terminal HY10
Terminal PUE HX5.EX
Pajtueshmëria me Direktivën ATEX
Peshore të zonës së rrezikshme
Ngarkesa maksimale [Max] : 1.5kg - 6000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 2000g
Peshore HX5.EX për zonat shpërthyese të gazit dhe pluhurit
Ngarkesa maksimale [Max] : 3kg - 6000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 2000g
Modulet e komunikimit
Zgjatja e paletës së ndërfaqes terminale PUE HX5.EX të disponueshme
Peshore dinamike
Ngarkesa maksimale [Max] : 300g - 6000kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1g - 2000g
Peshore shënjuese dinamike
Ngarkesa maksimale [Max] : 3000g - 7500g
Saktësia e leximit [d] : 1g - 5g
Shkalla e rrotullave
Ngarkesa maksimale [Max] : 300kg - 6000kg
Saktësia e leximit [d] : 100g - 2000g
Peshore rrotulluese
Ngarkesa maksimale [Max] : 600g - 7500g
Saktësia e leximit [d] : 0.2g - 5g
Krahasuesit automatikë të masës vakum
Ngarkesa maksimale [Max] : 1002g
Saktësia e leximit [d] : 0.1µg
Krahasuesit e masës robotike
Ngarkesa maksimale [Max] : 5.1g - 1060g
Saktësia e leximit [d] : 0.1µg - 1µg
Krahasuesit automatikë të masës
Ngarkesa maksimale [Max] : 5.1g - 51kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1µg - 1mg
Krahasuesit e masës manuale
Ngarkesa maksimale [Max] : 5.1g - 2100kg
Saktësia e leximit [d] : 0.1µg - 10g

Klientët tanë

Matja masive është një komponent i rëndësishëm i shumë proceseve në ndërmarrje, pavarësisht nga industria në të cilën ata veprojnë. Falë zgjidhjeve inovative, të patentuar, cilësisë më të lartë dhe besueshmërisë, pajisjet RADWAG mund t'i rezistojnë edhe proceseve më komplekse. Produktet e kompanisë përdoren në industri kimike, farmaceutike, ushqimore, si dhe në laboratorë të shumtë kërkimesh, institucionesh të kujdesit shëndetësor dhe mjedisit. Ai plotëson nevojat e industrisë agroushqimore, mishit dhe peshkut, dhe përdoret në tregti dhe logjistikë. Peshoret automatike të përparuara janë plotësisht të integruara në linjat e prodhimit të klientëve, dhe terminale moderne të peshimit shërbejnë si kompjuterë industrialë.
Mësoni më shumë
Next page button
Industria kimike
Industria farmaceutike
Industria kozmetike
Industria bujqësore
Industria ushqimore
Mbrojtja e shëndetësisë
Tregtisë
Logjistikë
Laborator
Qendrat kërkimore
Industria petrokimike
Mbrojtja e mjedisit

Kontakt

Ne do të jemi në kontakt!
Kam lexuar klauzolën për detyrimin e informacionit : Përmbajtja e dokumentit
Jam dakord për përpunimin e të dhënave personale në përputhje me Rregulloren e Parlamentit Evropian dhe Këshillit (BE) 2016/679 të 27 Prill 2016 "Për mbrojtjen e individëve në lidhje me përpunimin e të dhënave personale dhe lëvizjen e lirë të të dhënave të tilla, si dhe shfuqizimin e direktivës 95 / 46 / WE ", referuar më tej si ARZD, kur dërgoni një kërkesë për një produkt përmes formularit të kontaktit. Sigurimi i të dhënave është vullnetar por i domosdoshëm për të përpunuar kërkesën. Administratori i të dhënave personale është ndërmarrja RADWAG WAGI ELEKTRONICZNE WITOLD LEWANDOWSKI rr. Torunska 5 26-600 Radom.
Për të dërguar
Send form
Zyra kryesore e kompanisë RADWAG:
Adresa ul. Toruńska 5, 26-600 Radom, Polska
Numri i telefonit +48 48 386 60 00